De laatste dingen
Door: Michel Mulder
Blijf op de hoogte en volg Michel
21 Juli 2005 | Nederland, Rotterdam
Welkom! Het is vandaag donderdag 21 juli 2005. Terwijl de loodgieter, de glaszetter (jawel, ongelukje eerder deze week) en de electriciën vandaag in mijn huis de laatste klusjes nog uitvoeren (beter voor de verhuur?), komt het eigenlijke weggaan op 1 augustus steeds dichterbij. SPANNEND!!! Hoe gaat het zijn daar? Op welk project word ik geplaatst? Of kom ik eerst op kantoor in Sharjah? Waar ga ik wonen? Hoe zullen mijn collega’s zijn? Welke auto krijg ik? Toch zeker wel een 4WD?
Hoewel ik echt al weken bezig ben met “de laatste dingen” regelen lijkt er af en toe geen einde te komen aan de lange lijst met dingen die ook daadwerkelijk geregeld moeten worden. Nieuw paspoort, een huurder, gas, water, licht en telefoon opzeggen, abonnementen opzeggen, bankzaken regelen, werkelijk vanalles. Steeds weer realiseer ik mij dat het weggaan toch redelijk definitief is. Het is in ieder geval geen vakantietje van een paar weken. Maar ik zal niet klagen. Het is zeker een bewuste keus om een tijdje naar ‘den zandbak’ te gaan. En ik heb er zin in!
Ondertussen druk bezig met afscheid nemen van familie, vriendjes en vriendinnetjes, collega’s en oud-collega’s. Gekke gedachte dat ik de eersten pas weer over een maand of 4 zal zien. Voor sommige zal het waarschijnlijk veel langer duren voordat ik ze weer zie. Daarom is het leuk om er nu nog zoveel mogelijk te zien. Heb ook niet voor niets nog 2 hele weken vrij, nietwaar?
Hoe ben ik dan de laatste weken doorgekomen? Met alle vriendjes en vriendinnetjes borrelen/zuipen in de Ierse Pub (de foto’s spreken voor zich), daagje naar Blijdorp, daagje naar Brussel, bbq-en in Valkenburg (ZH welteverstaan), een biertje hier en een biertje daar. Naar de film en pizza eten (al hebben we WEER geen échte pizza gegeten…). En om die enorme Belgische biermand (nogmaals dank aan de collega’s) leeg te krijgen heb ik gelukkig veel hulp. Kortom: heel erg leuk en heel erg gezellig! Ben blij dat ik veel mensen nog heb kunnen zien!
Dit soort van inleidend verhaaltje zal hopelijk het begin zijn van een verzameling van vele verhalen, frustraties en beschrijvingen van ervaringen en natuurlijk met de bijbehorende foto’s! Ik hoop dat jullie allemaal mij ook op de hoogte houden van het gebeuren in NL en BE.
Van mijn zijde: tot de volgende mail in Dubai!
Van mijn zijde: tot de volgende mail in Dubai!
02 Augustus 2005 - 22:47
Koen En Veerle:
OM OP JOUW VRAAG TE ANTWOORDEN :wij zijn in België,gedeeltelijk in Maaseik gedeeltelijk in Ninove,maar enfin blij te horen dat men jou zo goed ontvangen heeft in Dubai,geef toe bij BESIX kennen ze er wat van ,'k zie mij daar al staan met mijn twee kids,amaai !!!!Laat in elk geval de moed niet zakken ,blijf vooral daar tot je een villa met zwembad hebt gekregen dan komen we zeker af!!!Heel veel groetjes en veel succes ,vlieg er maar in!